[STREAM ONLINE] Bliv ekspert i homøopati til husbehov

Skærmbillede 2016-09-12 kl. 15.01.51

BLIV EKSPERT I HOMØOPATI TIL HJEMMEBRUG PÅ 8 UGER
– Det vil ændre dit liv for altid!

8 ugers onlinekursus i ‘Basic 36 Kit’ fra Helios, som kan købes her.

Forløbet er udsprunget af de mange 2-timers kurser, jeg har afholdt i homøopati til hjemmebrug. Med ekspert-forløbet får du mere viden og bliver certificeret til selv at kunne holde mini-kurser i homøopati.

MÅLENE MED KURSET ER
– At du får et solidt overblik over de 36 lægemidler fra kittet, så du kan bruge det med den største naturlighed i din hverdag.

– At du selv kan holde mini-kurser i at bruge kittet, som supplement eller erstatning til håndkøbsmedicin.

Det hele foregår online, når du har tid.

PRIS: 2590,-

Køb kurset her


Jeg kom selv rigtig i gang med at bruge homøopatien, efter jeg fik et kit, og det ændrede mit liv fuldstændig. Jeg vidste, at jeg ikke havde det godt med at bruge medicin fra apoteket, men jeg manglede simpelthen noget andet. Med kittet kunne jeg pludselig en masse. Jeg begynde at behandle naturligt derhjemme og kunne faktisk GØRE NOGET. Jeg tog ansvaret for min egen og min families sundhed tilbage, og det føltes som et kæmpe ’missing link’, der med et slag blev fundet igen. Nu kunne jeg handle igen uden at skulle være afhængig af mainstream medicin, som jeg gerne ville begrænse til et absolut minimum.

Det er den følelse, jeg gerne vil give alle, der kommer på kurset: At du kan GØRE noget, at du selv kan behandle mindre sygdomme og skavanker derhjemme.

Jeg ved, hvilken glæde og styrke det giver i hverdagen at kunne handle og behandle selv.

Det er mit store håb at mange, der tager ekspert-forløbet, begynder at holde mini-kurser, og på den måde er med til at hjælpe andre i gang med homøopatien og med selv at kunne behandle akutte lidelser helt naturligt.

Hver uge modtager du et nyt modul i form af en online talk med forklarende slides. Hver talk varer halvanden til to timer, og sammen med den får du også en quiz, så du kan teste dig selv.

Det første modul er en introduktion til homøopatien og principperne bag. På det får du også din første Materia Medica-undervisning, som er læren om lægemidlerne.
De efterfølgende syv moduler er temaopdelte. Her gennemgår vi nogle af de mest almindelige lidelser og alle de relevante lægemidler fra kittet til dem.

Du modtager et tilpasset materiale på 40 sider med alt, der tales om på kurset, samt quizspørgsmål, så du kan teste dig selv (quiz spørgmål skal bestås for at kunne holde minikurser selv). Du får også Materia Medica huskekort, som gør det nemt at øve lægemidlerne. Alt materiale leveres som pdf-filer online.

Du vil også blive inviteret ind i en lukket gruppe på Facebook, hvor kursets deltagere kan udveklse erfaringer og hjælpe hinanden.

Du behøver ikke at have været på et af mine tidligere kurser, for at kunne deltage, alle er velkomne.

Kittet skal bestilles i England, da jeg desværre ikke har mulighed for at sælge det. Helios leverer hurtigt – du kan finde og bestille kittet her:https://www.helios.co.uk/shop/basic-36-kit

Materiale til kurset fremsendes på email seperat.

MODUL 1:
INTRODUKTION TIL HOMØOPATIEN
Materia Medica: Arnica, Nat Mur

MODUL 2:
TYPISKE BØRNESYMPTOMER + FEBER
Materia Medica: Aconite, Belladonna, Calc Carb, Chamomilla, Gelsemium, Pulsatilla

MODUL 3:
ØRER, HOSTE OG SNOT
Materia Medica: Ant Tart, Drosera, Hepar Sulph, Kali Bich, Mercury

MODUL 4:
OPKAST OG MAVE
Materia Medica: Arsenicum, China, Ipecac, Lycopodium, Sulphur

MODUL 5:
ALLERGI OG HUDEN
Materia Medica: Apis, Calendula, Hypericum, Ledum

MODUL 6:
MENSTRUATION OG BLÆREBETÆNDELSE
Materia Medica: Cantharis, Lachesis, Mag Phos, Sepia

MODUL 7:
ANGST OG FØLELSER
Materia Medica: Arg Nit, Ignatia, Phos, Silica, Staph, Sulphur

MODUL 8:
HOVEDPINE, TÆNDER, MUSKLER, LED OG OPERATIONER
Materia Medica: Bryonia, Carbo Veg, Nux Vomica, Rhus Tox, Ruta

Efter kurset er du ekspert i de mest almindelige homøopatiske lægemidler til hjemmebrug. Du vil være i stand til at bruge den viden ved mange af de lidelser, vi behandler uden lægens hjælp. Det vil ændre dit liv for altid!

Se alle aktuelt opslåede kurser her.