WOW! Vi bor i Canada nu!

Hold.nu.op! Det er næsten ikke til at tro det, men vi bor faktisk i Canada nu, min datter og jeg. Jeg skal stadig tage mig i, ikke at stresse over at jeg snart skal hjem herfra igen. Det er så dejligt. Mit forhold til Brian har bestået af 100-vis af timer med video samtaler på messenger, og afgrænsede perioder sammen, hvor vi har presset alverdens ting ind. Det har været sådan 10 måneder, nu er vi sammen, endeligt, og ingen af os skal snart afsted igen.

INDTIL NU
Hele 2018 har indtil nu bestået af at planlægge vores flytning, samtidig med at vi har arbejdet på min ansøgning om permanent opholdstilladelse i Canada. Lejligheden skulle sælges, vores ting pakkes i en container, min praksis køres på lavt blus, mange mange dokumenter skulle samles sammen. Og dertil kommer alt det personlige drama. Det har saftsuseme været hårdt!

ER DET DET HER JEG VIL?
Men igennem alle disse prøvelser, har jeg stillet mig selv det samme spørgsmål igen og igen: Er det det her, jeg vil? Føles det rigtigt? Er der en tvivl der snager? Og selvfølgelig har jeg haft min tvivl! Men tvivlen har handlet om hvad andre har synes om min beslutning om at flytte, og ikke om jeg inderst inde, kunne mærke at det var det rigtige. For inderst inde har jeg ikke været et sekund i tvivl.

SÅ ALT ER GODT?
Betyder det så at det er en dans på roser nu? Langt fra! Hold nu kæft altså, der er meget der skal ordnes stadigt. Og vi rejste jo herover med 6 kufferter (og 2 katte). Jeg mangler ting i køkkenet. Jeg mangler noget af mit tøj. JEG MANGELR MINE BØGER. Jeg mangler en lille dimsedut, som jeg har lyst til at vise Brian, og fortælle en historie om.

Jeg er lige begyndt at køre i bil her, så nu kan jeg finde vej til klinikken og til “the mall”. Men det var en enorm overvindelse at sætte sig i en bil her og køre ud blandt andre trafikregler, skilte og bilkultur. Og jeg kan jo ikke finde en skid her endnu, men jeg skal jo bare komme igang med det.

Jeg må ikke arbejde officelt endnu. Og vi er ved at sætte vores nye fællesklinik i stand. Indtil videre er der 3 psykologer, en massør, en yoga instruktør som også er en doula og en aroma terapeut. Vi holder møder om marketing, køber møbler ind, interviewer nye potentielle partnere i klinikken, laver skemaer osv. Og det er frustrerende at mine bøger og møbler stadigt er i Danmark, og ikke kan sendes før min arbejdestilladelse er på plads. Jeg sidder på gulvet i mit nye skønne lokale, og drømmer om den dag jeg skal se patienter der igen.

SOM I EN MELLEMTID?
Det er en underlig tid, som en slags mellemtid. Jeg vælger at se på det ud fra det perspektiv at ‘everything happens for a reason’. Det er åbenbart ikke meningen at jeg skal arbejde lige nu (udover de aftaler jeg allerede har lavet). Så jeg bruger tiden på efteruddannelse, som jeg heldigvis har rigeligt liggende af. Og det nyder jeg i fulde drag.

Min lille køkkenkrise har jeg overvundet ved at købe den største Vitamix jeg kunne finde (det er halv pris herovre), og laver lækre smoothies, en hurtige portion nice cream, vaffeldej og bunker af pesto og humous.

MIN ‘GUT FELLING’ HAR TALT
Og min dybe fornemmelse af, at det var den fuldstændigt rigtige beslutning at flytte til Canada, er blevet et hak dybere. Folk er så venlige her. Jeg elsker nærheden til naturen. Jeg elsker at min datter kan gå i en skole hvor der lægges vægt på sang, dans, kunst og design. Jeg elsker helsekostbutikker på størrelse med Brugsen, med produkter der for længst er blevet forbudt i Danmark. Jeg elsker doggy bags fra resturanterne. Jeg elsker udsigten til at arbejde med Brian og hans datter, Scarlet, i den nye klinik og til at finde et job til min datter der også. Jeg føler at så mange ting er mulige her, eller lettere tilgængelige end der hvor jeg er rejst fra.

Her er godt flow på trods af besværlighederne. Og jeg har lyst til at dele netop det med jer. For man kan åbenbart sagtens lægge sit liv om, selv om man er halvvejs igennem det. Så hvis du gerne vil læse mere om det, mens jeg træder vande mens jeg venter på min arbejdstilladelse, så sørg for at tilmelde dig min blog.

Tak fordi du læser med!

Kæmpe krammer, Mette

Hvis du gerne vil følge med på min engelsktalende blog, så kan du det her: https://mettethehomeopath.wordpress.com/author/gezundheitdk/

2018-05-15 20.56.532018-05-15 21.21.192018-05-15 23.56.24

Forfatter Mette Mitchell

Homøopat, BSc (hons), LCHE, MDSKH, RAB

8 thoughts on “WOW! Vi bor i Canada nu!

 1. kære mette. hjertelig tillykke med kærligheden og Canada. hvor i canada befinder du dig mon? jeg har nrmlig familie derovre som godt kunne bruge en god homeopath. Knus Helle

  Den 22. maj 2018 6.03 AM skrev “Mette Mitchell” :

  > Mette Mitchell posted: ” Hold.nu.op! Det er næsten ikke til at tro det, > men vi bor faktisk i Canada nu, min datter og jeg. Jeg skal stadig tage mig > i, ikke at stresse over at jeg snart skal hjem herfra igen. Det er så > dejligt. Mit forhold til Brian har bestået af 100-vis af tim” >

  Like

  1. Kære Helle. 1000 tak for dine søde ord. Jeg er i Edmonton/ Alberta. Sikken et skønt tilfælde det kunne være hvis det er der din familie også bor? 🙂 Knus!

   Like

 2. Jubi for dig og dit mod til at gribe muligheden for en ny start.
  Elskede hver en sætning af det du delte, og sad med kuldegysninger over hvor rigtigt det føles. Tak for dig smukke vise sjæl, og for at du deler fra og af dit nye liv. Kærligst Ninet

  Like

  1. Åh altså! 1000 tak! Det er dejligt med sådan en besked. Det har godt nok været nervepirrende!
   I dag skal jeg på picnic I vores River Valley med nogle helt nye venner, det er ret spændende. SÅ det er med en af Brian’s venner og hans børn, samt en af hans veninder som har børn på Miko’s alder også. Det er bare at stå op, så er der eventyr 🙂

   Like

 3. Kære Mette, hvor er det fantastisk at læse, tårene triller ned af mine kinder. Stor inspiration og tusinde tak for din deling og må I få en skøn skøn tid i Canada ❤ ❤ ❤

  Like

 4. Kære Mette!

  Jeg ønsker dig al mulig held og lykke med dit nye liv. Vi har talt sammen et par gange og du var altid SÅ sød og venlig at forklare nogle ting. Nu kan jeg ikke lige bare ringe til dig mere eller besøge dig. Hvem kan du evt anbefale nu?! Du kan måske skrive det i en samlet mail en gang…. frisk gjort af dig at følge din drøm og kærlighed!!

  Med kærlig hilsen Lindasofia

  Få Outlook til iOS ________________________________

  Like

  1. Kære søde Lindasofia. 1000 tak, hvor er det sødt af dig. 1000 tak!
   Jeg prøver lige nu at regne ud hvordan jeg bedst kan lave noget der minder om telefontiden. Jeg har ikke helt regnet det ud endnu. Men jeg finder ud af hvad jeg gør og melder ud.
   Jeg anbefaler Jeanette Maglegaard da jeg kender hende rigtigt godt. Men kig på listen af homøopater hos Dansk Selskab for Klassisk Homøopati også. Kæmpe krammer, Mette

   Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s