FORÅRSTILBUD: Er du klar til høfebersæsonen?

høfeber symptomer

Jeg har oprettet en koncentreret ‘høfeber konsultation’, som er kortere og dermed billigere en den almindelige konsultation. I denne konsultation taler vi alene om de symptomer, du oplever i forbindelse med høfeber. Og faktisk er høfeber et af de områder i homøopatien, som er klinisk veldokumenterede.

De fleste glemmer lykkeligt deres høfebersymptomer, når sæsonen er slut, for så selvfølgelig at blive mindet om dem igen, så snart det bliver forår.

Selvom pollensæsonen ikke helt er her endnu, så kan man sagtens starte et homøopatisk forløb allerede.

Når jeg behandler høfeber symptomer, så er det velvidende om at det godt kan være en tidskrævende behandling. Men der er gode ting at vælge imellem, som kan dulme de akutte symptomer, samtidig med at man naturligvis behandler, med det mål for øje, at slippe helt for symptomerne.

Kom ind og få en snak om dine høfeber symptomer, og få lagt en strategi med homøopatiske lægemidler, til dine symptomer, så du kan gå foråret velforberedt i møde.

Denne konsultation tager 45 minutter og koster 690 kr. Det skal forventes, at det kræver at man også kommer til opfølgninger.

Du kan bestille denne konsultation her.

Forfatter Mette Mitchell

Homøopat, BSc (hons), LCHE, MDSKH, RAB

4 thoughts on “FORÅRSTILBUD: Er du klar til høfebersæsonen?

 1. Hej Mette

  Hvad er prisen for en børne høfeber konsultation?
  Jeg glemmer hvert år hvordan det er, og når tiden kommer tror jeg altid det er forkølelse ( i starten) jeg selv er heldigvis forskånet 🤞

  Kh Lise-Lotte

  Like

  1. Det kan du tro man kan! Bare skriv at konsultationen er over Skype når du bestiller. Mit Skype ID er Mette.homeopathy. Find mig på Skype og tilføj mig dine kontakter og ring op på det tidspunktet for konsultationen ☺

   Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s