Jeg er en DIVA (og svarer ikke)

diva

Jeg får mange beskeder hver dag, og det er både meget smigerende og meget positivt! Jeg synes det er fedt, at der er så mange, der gerne vil have en snak om homøopati. Eller lige vil høre at andet perspektiv på et specifikt spørgsmål. Jeg har mange spændende samtaler hver dag, og det værdsætter jeg.

Det er bare nu, kommet til et punkt, hvor jeg ikke kan følge med mere. Jeg får beskeder på mail, på Facebook, på Instagram, på Skype og på SMS. Og jeg må bare konstatere, at jeg ikke får svaret! Så er man lidt en diva, er man ikke?!

Jeg kan ligesågodt sige det som det er: Hvis du vil være helt sikker på at få fat i mig, så har du 2 muligheder: 

Enten så ringer du mellem kl. 10-11 på en hverdag (tlf 53 76 28 82)

Eller også, så må du bestille en tid.

Det er hvad mit lille one-man-band her, er i stand til og kan love at holde! Der er vidst ikke nogen pæn måde at pakke det budskab ind på! Og nu var jeg jo Dronning i 2016, så er 2017 måske året, hvor jeg bare må springe ud som diva? (Selv om der nok er en enkelt eller 2 fra vennekredsen, der mener at det har jeg været i årevis..)

Jeg bliver aldrig til Mette Inc. med koncept og assistent. Homøopat Mette Mitchell er Homøopat Mette Mitchell. Jeg holder enormt af denne arbejdsform, og sådan bliver jeg ved med at arbejde, indtil videre ihvertfald. Men brug telefontiden. Der er allerede mange, der bruger denne (1000 tak!), men der er også stadigt plads til flere opkald. Og hvis det holder op med at være holdbart på et tidspunkt, så må jeg tænke om igen.

Men indtil da håber jeg bare, at du vil ringe, hvis du har noget, du gerne vil spørge mig om, eller bare gerne lige vil snakke om.

Vi tales ved ❤

Knus, Mette

Forfatter Mette Mitchell

Homøopat, BSc (hons), LCHE, MDSKH, RAB

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s