SVARER JEG DIG IKKE?/ ALT OM TELEFONTID

-få fat på mig alle hverdage mellem kl. 10-11

Der er så mange måder at komme i kontakt med hinanden på! Email, de sociale medier, SMS og naturligvis telefonen. Og jeg er meget på facebook, og derfor falder det også mange naturligt at skrive til mig der. Jeg får også mange emails og SMS’er er vel også bare en helt naturlig del af hverdagen. Jeg må dog bare konstatere, at jeg ikke er god nok til at få svaret alle der skriver. Jeg gør hvad jeg kan, men der er flere smuttere end jeg har lyst til at prale med…

Derfor har jeg indført en hel times telefontid på alle hverdage, mellem kl. 10-11.

RING PÅ 53 76 28 82

Her kan alle ringe til mig, og få fat på mig. Det er ligemeget, hvad det handler om. I den time sidder jeg klar ved telefonen, og tager alle de opkald der kommer. Det er ikke altid man kan komme igennem med det samme, men så prøv bare igen.

Lige nu virker det rigtigt godt. Jeg svarer naturligvis også på de andre medier, som jeg kan efter bedste evne. Men hvis du nu har skrevet til mig, uden at få svar. Så ved du, at du ALTID kan få fat på mig, på alle hverdage mellem kl. 10-11.

Vi tales ved 🙂

Mette

Forfatter Mette Mitchell

Homøopat, BSc (hons), LCHE, MDSKH, RAB

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s