GODT NYTÅR

skaermbillede-2017-01-05-kl-21-46-35

Jeg kan allerbedst lide at se frem, men det er jo faktisk et meget godt tidspunkt at lige kigge lidt tilbage også. Så det vil jeg gøre her, og jeg kan allerede mærke glæden over året der gik skylle ind over mig. Og stolthed faktisk også. Det har været et år der er blevet rigtigt godt brugt. Og jeg ser frem til at slide det nye år op også.

Det var i 2015 at jeg blev færdig med min uddannelse og 4 års forløb blev afsluttet. Det var naturligvis både vemodigt og vidunderligt. Men mest vidunderligt. Det var så skønt at stå der med mit diplom og sige “I did it”. Jeg tog en uddannelse midt i livet, og sjældent har noget føltes så rigtigt før. Og 1000 tak for alle jeres lykønskninger på denne dag.Jeg holdt også et kursus for forældre der ikke vaccinerer deres børn i 2015, sammen med Jeanette Maglegaard. Det var et kursus som jeg har leget med tanken om i årevis. Og vi fik kurset afholdt for fuldt hus. Det var kontroversielt, og jeg blev personligt ‘angrebet’ på de sociale medier, hvilket var barskt. Men for mig understreger det blot behovet for denne typer kurser. Vaccination er et gratis tilbud til børn i Danmark, og det er uomtvisteligt vigtigt at vi bevarer dette som et frit valg. Og de forældre der beslutter sig for ikke at vaccinerer, skal kunne gå et sted hen og få råd på dette grundlag.

Jeg har fået holdt en stribe af mine ‘mini kurser’ også i 2015, hvor man lærer at bruge homøopati derhjemme, som erstatning eller supplement til håndkøbsmedicin. Og som en ekstra ting, så har jeg på opfordring af de gode kursister, lavet en lukket gruppe på facebook, hvor alle kan udveklse erfaringer med hinanden. Gruppen vokser stødt, og jeg bliver altid så ufattelig glad når jeg kigger derind. Det er SÅ dejligt at høre de gode erfaringer som der bliver gjort med homøopatien, og se de supergode råd der bliver givet derinde kursister imellem. Og jeg ser frem til at se gruppe vokse i 2016.

Og oven i det, så har jeg det daglige glæde at arbejde med mine patienter hver eneste dag. Det er min privilege at se jer få det bedre.

Og dermed 1000 tak for i år! Vi ses i 2016.

Kærlig hilsen, din homøopat

Forfatter Mette Mitchell

Homøopat, BSc (hons), LCHE, MDSKH, RAB

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s